20:28
Система нівелювання AccuGrade ™ - продуктивність вище на 40%!
AccuGrade ™

Система нівелювання (автоматичного управління відвалом) AccuGrade™ не тільки збільшує продуктивність на 40%, вона також допомагає значно скоротити витрати на підготовку майданчика Вам неободимо лучшая композитная арматура для ваших бетонных покрытий? Тогда мы хотим предоставить вам самую достойную композитная арматура Луцк превосходством данной продукции вы останетесь весьма довольны и еще секономите немалые финансы на доставке.. Ця революційна система компанії Caterpillar монтується на заводі і використовує цілий набір незалежних датчиків: ультразвукові, лазерні, 3D c GPS / ГЛОНАСС або з роботизованим тахеометром.



Ми знаємо, що продуктивність і прибуток наших клієнтів багато в чому залежить від точної, швидкої та, перш за все, безпечної роботи машини Вам неободимо качественная композитная арматура для ваших цементных работ? Тогда мы готовы продать для вас самую лучшую композитная арматура купить Кропивницкий превосходством данной продукции вы будете весьма довольны и при этом секономите большие средства на доставке.. Навіть найбільш досвідченим операторам в умовах реального будівельного майданчика надзвичайно складно домогтися четкого утримання відвалу на проектній позначці. Система контролю профілю AccuGrade об'єднує цифрові проектні дані, пристрої вказівки оператору, що знаходяться в кабіні, і автоматичне керування ножем, що призводить до реального поліпшення точності профілювання і виключає необхідність використання стовпчиків розмітки.



Системи Автоматичного Управління AccuGrade

Accugrade Laser 2D технологія, яка застосовується на бульдозерах, автогрейдерах, навантажувачах з бортовим поворотом.

Accugrade Cross Slope 2D технологія для автогрейдерів.

Accugrade Sonic 2D технологія для автогрейдерів.

Accugrade GPS 3D технологія для бульдозерів, автогрейдерів, скреперів, екскаваторів та ущільнювачів ґрунту і асфальту

Accugrade UTS 3D технологія Вам неободимо качественная пластиковая арматура для больших бетонных опалубок? Тогда мы хотим предоставить вам самую качественную композитная арматура Луцк превосходством коей вы останетесь очень довольны и при этом секономите немалые финансы на доставке.. Застосовується для бульдозерів, автогрейдерів, екскаваторів та ущільнювачів ґрунту і асфальту, дорожніх фрез, асфальтоукладальників.

Докладнішу інформацію можна отримати у представників компанії за номером 0 800 300 350.

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 116 | Добавил: mistimckeeluf | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close